Om oss

Jag som driver Svenskavapenringar.se heter Johanna Treschow. Jag startade företaget då jag skulle köpa en vapenring till mig själv och upptäckte att utbudet för att köpa vapenring i Sverige var extremt litet, och priserna var onödigt höga. Sedan 2019 har Hans Treschow hjälpt mig med delar av beställningarna då jag fick min andra son och behöver lite avlastning.

Jag är mån om att det skall vara handgraverade vapenringar och har sökt efter rätt graverare att arbeta tillsammans med, någon som jag känner lägger ned tid, energi och omsorg på att göra gravyren till något verkligt vackert.  Graveraren jag arbetar tillsammans med sitter i Tyskland och jag tycker att det är otroligt kul att få hantera produkter där slutprodukten är något som jag kan känna mig riktigt stolt över.

Svenskavapenringar.se är måna om att erbjuda dig de lägsta priserna på marknaden. Jag har därför inget fysiskt kontor men jag visar gärna exempelringar, bilder, stenar och vaxprototyper på de olika ringmodellerna som vi erbjuder. Det är viktigt att du som kund ska känna dig trygg med att beställa från Svenskavapenringar.se!

Vi hjälper gärna till och ger tips och förslag och svarar på eventuella frågor som uppstår.
Hör gärna av dig till oss på telefon eller genom kontatkformuläret!

Vänlig hälsning, Johanna Treschow

Mail: info@svenskavapenringar.se

Telefon: 070 857 95 11